Betaalmogelijkheden

De verschillende betaalmethodes leggen we hieronder graag aan je uit.

 

Betaling: Om de betaling van uw bestelling af te ronden, kunt u kiezen uit Creditcard, iDEAL,  DirectEbanking- Sofort, MisterCash(België) of vooruitbetaling via bank/giro.iDEAL betalingen worden alleen binnen Nederland geaccepteerd. Let op dat U uw email adres goed doorgeeft, de orderbevestiging ontvangt U via email. Meer betalingsaanwijzingen ontvangt U samen met uw orderbevestiging. Controleer uw SPAM- filter indien u geen bevestigingsmail van ons kunt vinden.

Creditcard:  U kunt uw CreditCardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren, en wij zorgen samen met uw CreditCardorganisatie voor een correct afhandeling. Wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook nog dezelfde werkdag versturen indien het product voorradig is en indien u voor 17:00 heeft besteld.

iDeal: Rabobank, ING, SNS Bank, Fortis Bank, Postbank en ABN Amro rekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook nog dezelfde dag versturen indien het product voorradig is en indien u voor 17:00 heeft besteld. Betalen via iDEAL is kosteloos.

Paypal: Om met PayPal te kunnen betalen hebt u een PayPal-account nodig. Wanneer u bij 'betaalwijze' voor PayPal kiest, wordt u doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoeft u alleen maar uw emailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen. Wij zullen uw bestelling dan ook nog dezelfde dag versturen indien het product voorradig is en indien u voor 17:00 heeft besteld. Betalen via Paypal is kosteloos.

DirectEbanking (Sofort): Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met DirectEbanking wenst te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook nog dezelfde dag versturen indien het product voorradig is en indien u voor 17:00 heeft besteld. Betalen via DirectEbanking is kosteloos.

MisterCashBelgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bankcontact eenvoudig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met MisterCash wenst te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook nog dezelfde dag versturen indien het product voorradig is en indien u voor 17:00 heeft besteld. Betalen via MisterCash is kosteloos.

Betalen via KBC knop: Met de KBC-Betaal mogelijkheid kan je vanuit België op een snelle, eenvoudige en vooral veilige manier online betalen. Hoe verloopt de betaling?

1) Klik op de KBC-Betaalknop om KBC-Online op te starten.

2) Plaats je KBC-Bankkaart in de KBC-Kaartlezer en meld jezelf op de gebruikelijke manier aan.

3) Je krijgt een overschrijvingsformulier waarop ons rekeningnummer en het bedrag van de aankoop automatisch zijn ingevuld.

4) Kies de rekening waarmee je wenst te betalen.

5) Bevestig de betaling door te tekenen met je KBC-Bankkaart en de KBCKaartlezer.