Verzending

V. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
A. Op werkdagen worden alle bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag verzonden. Levertijd naar Nederland is 1-2 werkdagen. Verzending naar België en Duitsland 2-3 werkdagen. Bestellingen in het weekend worden op maandag verzonden. Een bestelling wordt verzonden in een luchtkussen envelop die door uw brievenbus past.

V. Wat zijn de verzendkosten?
A. Wij rekenen €2,95 verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland. Voor bestellingen naar België en Duitsland rekenen wij €4,95 verzendkosten.

V. Welke postdienst gebruiken jullie? 
A. Bestellingen naar Nederland worden verzonden met PostNL. Bestellingen naar België worden door PostNL overgedragen aan Bpost.

V. Bestelling niet ontvangen?
A. Indien de bestelling geplaatst en betaald is voor 17.00, zult u deze binnen 1-3 werkdagen ontvangen. Incidenteel doet de postdienst er iets langer over en duurt het langer dan 3 werkdagen. Helaas hebben we hier geen invloed op.

Retourregeling:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@visiondrops.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is